Επικοινωνήστε Μαζί μας
2312 202552
15
May 2017
Posted by admin   -   in News   -   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιχειρηματικότητα και ευκαιρίες στην Κύπρο

Η φυγή είναι καθημερινή και οι νέες εταιρείες που συστήνονται στο εξωτερικό είναι εκατοντάδες. Άλλοι επιλέγουν τη μετανάστευση για λόγους φορολογικούς, άλλοι για να αποφύγουν την ελληνική γραφειοκρατία τόσο στη σύσταση, όσο και στη διατήρηση των εταιρειών τους (τιμολογήσεις, υποβολή φορολογικών δηλώσεων κ.ά.).

Ο ρυθμός των Ελλήνων επιχειρηματιών που επιλέγουν να ιδρύσουν εταιρεία στην Κύπρο προσπαθώντας να εκμεταλλευθούν το τοπικό φορολογικό καθεστώς, τις συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας με δεκάδες άλλες χώρες, τη μειωμένη γραφειοκρατία και τις αποτελεσματικές προσφερόμενες υπηρεσίες,αυξάνεται ραγδαία.Η Κύπρος προσφέρει σε επενδυτές και επιχειρήσεις από την Ελλάδα πλήρη δυνατότητα ανάπτυξης ιδανικού φορολογικού σχεδιασμού, με 100% έλεγχο και διακυβέρνηση των εν λόγω εταιρειών από τον Έλληνα επιχειρηματία.

Η Κύπρος ως χρηματοοικονομικό κέντρο αποτελεί πόλο έλξης για εταιρείες και επιχειρηματίες παγκοσμίως που επωφελούνται από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρέχει ως κέντρο παροχής ποιοτικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας καθώς η Ίδρυση εταιρείας στην Κύπρο είναι μία εύκολη διαδικασία.

Η σταθερότητα στην νομοθεσία και κυρίως στο φορολογικό τομέα καθορίσουν ένα κλίμα θετικότητας , ανάπτυξης και κίνητρα εταιρειών να εγκατασταθούν στην Κύπρο είτε συστήνοντας νέα εταιρεία είτε μεταφέροντας την εταιρεία από μία αλλοδαπή χώρα στην Κύπρο. Με την δημιουργία της εταιρείας στην Κύπρο είτε με την μεταφορά της έδρας η κυπριακή εταιρική οντότητα θα επωφελείται των πλεονεκτημάτων της κυπριακής νομοθεσίας. Χώρες όπως η Κύπρος που χρησιμοποιούν το αγγλοσαξονικό νομικό σύστημα δικαίου, βοηθούν στην ολοκλήρωση εταιρικών σχημάτων αφού παρέχουν ανωνυμία στους μετόχους μέσω του εμπιστεύματος.

Η Κύπρος προσφέρεται για τη δημιουργία των πιο κάτω Εταιρειών Διεθνών Δραστηριοτήτων:

Εταιρείες Χαρτοφυλακίου – Holding Companies

Εταιρείες Παροχής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών – Finance Companies

Ναυτιλιακές Εταιρείες – Shipping Companies

Εταιρείες Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών – Administration Companies

Εμπορικές Εταιρείες – Trading Companies

Εταιρείες Επενδύσεων – Investments Companies (Shares, Bonds, Options)

Εταιρείες Αδειών / Δικαιωμάτων – Licencing Companies

Εταιρείες Επενδύσεων Ακίνητης Ιδιοκτησίας – Real Estate Companies

Πηγή: http://myportal.gr/epichirimatikotita-ke-efkeries-stin-kipro/

Comments are closed.

Hosted by Stakaman