Επικοινωνήστε Μαζί μας
2312 202552
24
May 2017
Posted by admin   -   in News   -   Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαζικά Μηνύματα Viber: Το μέλλον της Διαφήμισης!

Η κορυφαία υπηρεσία για Μαζική Αποστολή SMS στην Ελλάδα, Sms-Marketing.gr, σήμερα παρουσίασε τη νέα της Καινοτόμα Υπηρεσία Μαζικής Αποστολής Viber Μηνυμάτων.

Πλέον μπορείτε να αποστείλετε Μαζικά Μηνύματα Viber (σε όσους χρήστες έχουν εφαρμογή Viber) μέσα από τη πλατφόρμα Sms-Marketing.gr με μόνο 0,008€/ παραδοθέν μήνυμα! Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται αποτελεσματική διαφήμιση στους πελάτες σας στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Δηλώστε το Όνομα Αποστολέα σας & Ξεκινήστε

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε να στέλνετε Μαζικά Μηνύματα Viber, θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε και να εγκριθεί ο αποστολέας που θέλετε να χρησιμοποιείτε σαν αποστολέα στα μηνύματα Viber σας

Για την ενεργοποίηση του αποστολέα σας (κάθε φορά που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό αποστολέα, θα πρέπει να ολοκληρώνετε την αίτηση έγκρισης ονόματος αποστολέα) είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί η αίτηση έγκρισης ονόματος αποστολέα και να ετοιμαστεί το λογότυπο/εικόνα προφίλ.

Η διαδικασία ενεργοποίησης ολοκληρώνεται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών και θα πρέπει να ανεβάσετε στην αίτηση σας τόσο το όνομα της επιχείρησης σας, όσο το όνομα αποστολέα που επιθυμείτε αλλά και το λογότυπο σας.

Το λογότυπο σας θα πρέπει να είναι τετράγωνο και να έχει ίσες διαστάσεις. Το προτεινόμενο μέγεθος είναι 400×400 pixels

*Για να κρατηθεί ενεργοποιημένο το Όνομα Αποστολέα που θα δηλώσετε, πρέπει να αποστέλετε κάθε μήνα τουλάχιστον 60.000 παραδομένα μηνύματα.

Αναλυτικές Οδηγίες Χρήσης

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες χρήσης της Υπηρεσίας από το παρακάτω βίντεο

Αποστολή Μήνυμα Viber σε έναν αριθμό: https://youtu.be/tt-sSDAbLa0

Αποστολή Μήνυμα Viber σε Ομάδα Επαφών: https://youtu.be/xueSikIKUEg

Αποστολή Προγραμματισμένων Μηνυμάτων Viber σε Ομάδα Επαφών: https://youtu.be/_8_gq-TfXZk

Εισαγωγή Ονόματος Αποστολέα Viber: https://youtu.be/Zo_sTxsM_XE

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Καινοτόμα & Οικονομικής αυτή υπηρεσία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο του Sms-Marketing.gr:

Αθήνα: 2118005012

Θεσσαλονίκη: 2310231557

Πηγή: http://myportal.gr/mazika-minimata-viber-mellon-tis-diafimisis/

Comments are closed.

Hosted by Stakaman